tisdag 12 april 2011
Heta ägg
Ett recept som jag kommer att göra på påskafton och ha på vår buffe. Jag gjorde dessa förra påsken och dom var väldigt smarriga må jag säga. Så varsågod ;)
4 personer
4 hårdkokta ägg
25 g rumsvarmt smör
1 dl crème fraiche
ca 1 tsk sambal oelek
salt
cocktailtomater
persilja
Gör så här:
1. Skala och dela äggen. Separera gulorna från vitorna.
2. Blanda gulorna med smöret och crème fraichen. Rör ner sambal oelek och smaksätt med salt.
3. Spritsa eller klicka ner blandningen i vitorna och garnera med klyftade cocktailtomater och persiljekvistar.
Etiketter:
Buffe,
Påskmat,
Påskrecept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Vilken rolig sida du har fixat, en massa tips och ideér. Vad kul=D
Kram
Skicka en kommentar